مرجع :
بازدید :
126
سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبوددهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان میدهد كه مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز میشود. سبزی گشنیز كه بهطور معمول و حتی روزانه در آشپزی از آن استفاده میكنیم، خواص بسیار زیادی دارد.سمزدایی فوقالعادهگشنیز عامل بسیار موثر و شگفتانگیزی در سمزدایی بدن و دفع فلزهای سنگین است. محققان پیشت ...
خواص گشنیز
سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبوددهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان میدهد كه مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز میشود. سبزی گشنیز كه بهطور معمول و حتی روزانه در آشپزی از آن استفاده میكنیم، خواص بسیار زیادی دارد.
سمزدایی فوقالعاده
گشنیز عامل بسیار موثر و شگفتانگیزی در سمزدایی بدن و دفع فلزهای سنگین است. محققان پیشتر موفق شده بودند با اتخاذ برنامهای عفونت بیماران را درمان كنند. با این حال اگرچه علائم عفونت از بین میرفت اما پس از مدتی باز میگشت. آنان معتقد بودند كه علت این امر، تراكم آلومینیوم، جیوه و سرب در برخی از قسمتهای بدن است كه به باكتریها و ویروسها اجازه تكثیر میدهد. نكته جالب این بود كه یكی از این بیماران پس از مصرف سوپ گشنیز به میزان چشمگیری جیوه را از طریق ادرار دفع كرد. تحقیقات نشان داد مصرف گشنیز باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز میشود. بنابراین از بیماران خواسته شد بهطور منظم گشنیز تازه یا آب گشنیز همراه با آنتیبیوتیك یا ضدویروسهای طبیعی مصرف كنند تا تمامی عفونتها بدون اینكه عود كند، درمان شود.
گیاه ضددیابت
از سوی دیگر گشنیز به عنوان سبزی كاهشدهنده قند خون شناخته شده است و این كار را با تحریك ترشح انسولین انجام میدهد. این تاثیر به حدی است كه آن را گیاه ضددیابت نیز مینامند. گشنیز در عین حال با پایین آوردن میزان كلسترول بد و افزایش سطح كلسترول خوب در خون به سلامت قلب كمك میكند.