عکس روز ناسا به تصویری خارقالعاده از سحابی سیارهنمای پروانه اختصاص پیدا کرده است. این سحابی در فاصله 2 هزار و 100 سال نوری با زمین قرار دارد.ستارهها بعد از اینکه میمیرند گازهایی را برجای میگذارند که معمولا شکل و ظاهر خیلی هنری دارند. در مورد ستارههای کم جرم مثل خورشید یا ستارهی M2-9 که عکس آن میبینید، ستاره پس از مرگ گازهای بیرونی اتمسفرش را بیرون می ...
بالهای یک پروانه در فضا- عکس روز ناسا
عکس روز ناسا به تصویری خارقالعاده از سحابی سیارهنمای پروانه اختصاص پیدا کرده است. این سحابی در فاصله 2 هزار و 100 سال نوری با زمین قرار دارد.ستارهها بعد از اینکه میمیرند گازهایی را برجای میگذارند که معمولا شکل و ظاهر خیلی هنری دارند. در مورد ستارههای کم جرم مثل خورشید یا ستارهی M2-9 که عکس آن میبینید، ستاره پس از مرگ گازهای بیرونی اتمسفرش را بیرون میدهد و به کوتوله سفید تبدیل میشود.
این گازها سحابیهای سیارهنما را تشکیل میدهند که به مرور زمان و طی چند هزار سال پراکنده میشوند. عکسی که میبینید از سحابی سیارهنما پروانه گرفته شده که در فاصلهی ۲۱۰۰ سال نوری از ما قرار دارد. در مرکز سحابی، دو ستاره کوچک قرار دارد که در دیسکی به قطر ۱۰ برابر فاصلهی خورشید تا پلوتو به دور یکدیگر میگردند. گاز خروجی از ستاره در حال مرگ باعث بوجود آمدن این ساختار دو قطبی شده است.