ریزش مو میتواند نشانه طبیعی افزایش سن باشد اما در برخی افراد این وضعیت یک بیماری جدی محسوب میشود که درمانی ندارد.آفتابنیوز : اخیرا نتایج برخی مطالعات نشان میدهد که برای این بیماری درمان هم وجود دارد و میتوان با استفاده از داروی آرتریت روماتوئید به رشد مجدد موها کمک کرد.
به گزارش ایسنا، عارضه "طاسی منطقهای" یک بیماری خودایمنی است که موجب ریزش جدی موها می&z ...
آیا طاسی منطقهای درمان پذیر است؟
ریزش مو میتواند نشانه طبیعی افزایش سن باشد اما در برخی افراد این وضعیت یک بیماری جدی محسوب میشود که درمانی ندارد.
آفتابنیوز : اخیرا نتایج برخی مطالعات نشان میدهد که برای این بیماری درمان هم وجود دارد و میتوان با استفاده از داروی آرتریت روماتوئید به رشد مجدد موها کمک کرد.
به گزارش ایسنا، عارضه "طاسی منطقهای" یک بیماری خودایمنی است که موجب ریزش جدی موها میشود و به ریزش منطقهای و حتی کامل موهای سر، بدن و صورت میانجامد. در حال حاضر درمان امیدبخشی برای این بیماری وجود ندارد.
گروهی از محققان دانشگاه ییل و استنفورد به بررسی چگونگی درمان بیماری طاسی منطقهای پرداخته و دریافتند داروی مورد استفاده برای آرتریت روماتوئید میتواند این عارضه را نیز تسکین دهد.
در این بررسی تاثیر داروی "توفاسیتینیب سیترات" در 66 بیمار مبتلا به طاسی منطقهای مورد مطالعه قرار گرفت. هر یک از این بیماران از این دارو برای مدت زمان سه ماه استفاده کرده و کارشناسان، رشد موهای آنان را ارزیابی کردند. همچنین بیشتر این بیماران پیش از شروع آزمایش به طور کامل طاس بوده و گروهی دیگر دچار طاسی منطقهای بودند.
محققان مشاهده کردند در دو سوم بیماران گروه اول رشد موها آغاز شد در حالیکه در یک سوم بیماران 50 درصد ریزش تکهای مو بهبود یافت.
به گزارش ساینس ورلد ریپورت، دکتر "برت ای کینگ" گفت: این مطالعه نشان دهنده تاثیرگذاری دارو در درمان طاسی منطقهای است هر چند لازم است تحقیقات بیشتری انجام شود زیرا در رابطه با تاثیرات طولانی مدت مصرف این دارو و نیز اثر آن روی افرادی با موارد شدید طاسی منطقهای اطمینان کامل وجود ندارد.