عکاسی صنعتی به شاخه ای از عکاسی گفته میشود که وظیفه ان به نمایش گذاردن دقیق و کامل و باکیفیت محصول یا پروداکت میباشد ٬ در این شاخه از عکاسی، عکاس با استفاده از تجهیزات مناسب و انتخاب نورهای دقیق و کامل تلاش میکند تا حد امکان تصوری با کیفیت و دقیق از کالا ثبت کند که در آن تمامی خصوصیات ظاهری کالا به نمایش گذارده شود.
به بیان ساده تر عکاس صنعتی وظیفهاش این است که نمای کاملی را از کالا برداشت کرده و جهت ارائه به مشتری به کارفرما ارائه کند. در این شاخه همانگونه که بیان شد هدف تنها یک چیز است: نمایش کامل و واضح کالا از زوایای مختلف و زیبا.
در این میان بعضی از عکاسان صنعتی سعی میکنند با طراحی دکورهای ساده منطبق با کاربردهای کالای مورد عکاسی کمی جنبه کاربردی تر به عکس داده و عکس را از آن سادگی آزاردهنده عموم عکسهای صنعتی نجات دهد ُ که بعضاً بسیار سودمند واقع میشود و جذابیت بصری عکس را دو چندان میکند و گاه با اکمی اغراق و بی تجربگی دکور بر سوژه غلبه میکند و خود را در عکس بیشتر به رخ میکشد ُ که این امر به تجربه یک عکاس صنعتی بر میگردد که تا چه میزان و چگونه دکور پس زمینه را تهیه و اجرا کند که به جذابیت کالا کمک کند ضمن اینکه خود دکور در حاشیه قرار داشته باشد.
عکاسی به عنوان صنعت یعنی نوعی از عکاسی که انسان و تفکر و اندیشهاش هیچ گونه دخل وتصرفی در آن ندارد یا اگر دارد این اندیشه و تفکر صرفاً جهت سامان دادن به عکس بر اساس اسلوب و روشهای آزموده شده است و بدین منظور که عکس به جهت تکنیک مشکلی نداشته باشد. نوردهی یا نورپردازی درست باشد کادربندی بر اساس معیارهای شناخته شده صحیح باشد واز این قبیل.