داک لولر
فروش بگ آماده

تولید و عرضه انواع لباس کار دو تکه

10 / 10
از 1 کاربر

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
چهارشنبه 14 خرداد 1404
تعداد بازدید : 15
استان : تهران
نیکاسیم
تهران - خیان هلال احمر - نرسیده به میدان رازی - مجتمع تجاری اداری نگین رازی - طبقه همکف - واحد 53
تهیه و تولید انواع کاور تبلیغاتی
تهیه و تولید انواع جلیقه و کاور عملیاتی
تولید و عرضه انواع جلیقه های خبرنگاری
تولید و عرضه انواع لباس نگهبانی
تولید و عرضه انواع لباس فرم اداری
تولید و عرضه انواع شلوار اداری
تولید و عرضه انواع ماسک ایمنی
تولید و عرضه انواع کمربند کار در ارتفاع
تولید و عرضه انواع عینک ایمنی
تولید و عرضه انواع شیلد صورت
تولید و عرضه انواع دستکش کار
تولید و عرضه انواع لباس زیر گرم زمستانی
تولید و عرضه انواع بادگیر
تولید و عرضه انواع اورکت و کاپشن کار
تولید و عرضه انواع لباس کار یکسره
تولید و عرضه انواع لباس کار دوبنده
تولید و عرضه انواع لباس کار دو تکه
تولید و عرضه انواع کفش اداری و طبی
تولید و عرضه انواع کیسه بادنما
تولید و عرضه انواع پایه بادنما
تولید و عرضه انواع کلاه ایمنی
تولید و عرضه انواع کلاه ایمنی گپ
تولید و عرضه انواع تیشرت کار و تیشرت تبلیغاتی
تولید و فروش انواع البسه اداری و حراستی
تولید و فروش انواع کفش کار
تولید و فروش انواع تجهیزات ایمنی فردی
تولید و فروش انواع البسه زمستانی
تولید و فروش انواع بادنما
تولید و فروش انواع جلیقه خبرنگاری و کاور
تولید و فروش انواع لباس کار

ابزار و یراق آلات

برای هر کارفرمایی ایجاد یک محیط کاری استاندارد و حفظ سلامت افراد شاغل در آن یکی از مهمترین الویت هاست. این مهم را میتوان با انتخاب یک لباس کار مناسب و تولید شده با استانداردهای روز محقق کرده و از افراد در برابر انواع خطرات محیط های کاری محافظت نمود. یکی از انواع این پوشش ها لباس کار دو تکه است که در دو قسمت کاپشن و شلوار تولید میشوند و طرح و رنگ بندی های بسیار متنوعی دارند. اینگونه لباس ها در فعالیت هایی که نیاز به تحرک زیاد دارد همچون مشاغل فنی مهندسی , عمرانی ، کارگاهی ، عمرانی ، برق کاری و ... کاربرد بسیاری دارند. جنس اولیه آن از موادی همچون کتان و پلی استر و مواد مقاوم تهیه میشود که مقاومت بالایی در برابر سایش ، پارگی , حرارت، مواد شیمیایی و جریان الکتریسیته داشته و استانداردهای لازم جهت جلوگیری از ورود هرگونه آسیب را داراست‌ .
در قسمت بالا تنه اینگونه لباس ها میتوان از جیب های متعدد استفاده نمود و به دو شکل دکمه ای و زیپی قابل تهیه و تولید میباشد. همچنین برای فصول سرد سال برای قسمت کاپشن و شلوار میتوان از جنس های ضخیم تر استفاده کرد تا از افراد در برابر سرما و برودت هوا محافظت نمود. استفاده از نوارهای شبرنگ در قسمت بالا تنه آن بسیار متداول است تا در ساعات شب و تاریکی ، دید مناسبی را برای افراد دیگر ایجاد کند. از دیگر ویژگی های آن میتوان به شستشوی آسان ، کیفیت و عمر مفید بالا ، دوخت محکم ، دمای پارچه و رنگ های متنوع آن اشاره کرد. همچنین اینگونه لباس ها قابلیت چاپ و گلدوزی انواع طرح و نوشته را داراست که با توجه به نوع فعالیت و سفارش کارفرما قابل اجرا میباشد و میتواند در زمینه برند سازی و تبلیغات تاثیر بسزایی داشته باشد.
نیکاسیم با مدیریت محسن بیات و با بهره گیری از سالها تجربه در تولید و فروش انواع لباس کار این آمادگی را دارد تا محصولی مناسب و با کیفیت را با توجه به نیاز و سفارش شما تولید کرده و شما را در انتخاب و تهیه بهترین محصول یاری دهد.

نیکاسیم ، محسن بیات ، لباسکار ، لباس کار ، لباس کار دو تکه ، لباس کار یکسره ، لباس کار مهندسی ، لباس کار خدماتی ، لباس کار آلفا ، لباس کار ایران خودرویی ، لباس کار شرکت نفتی ، ست ورک ، لباسکار جیب دار ، لباس ایمنی ، لباسکار برقکاری

مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت : https://nikasim.com/
آدرس : تهران - خیابان هلال احمر – نرسیده به میدان رازی – مجتمع تجاری اداری نگین رازی – طبقه همکف – واحد 53

تماس با آگهی دهنده

ایمیل شما : *
شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

آگهی های مشابه

10 / 10
از 1 کاربر
[ مجموع 2455 آگهی ] [ مجموع 2455 آگهی ]

پکیج تابستانی پیام آگهی

بهترین تورها

جستجو پیشرفته

مبلغ ( تومان ) :

آمار سایت

مجموع آگهی طبقه بندی شده :
52909
نمایش همه
علاقه مندی ها ()