تبلیغات ویژه و پشتیبانی واتساپ
تبلغ در صفحه اول گوگل
داک لولر

بهترین وکیل مختصص طلاق و انواع طلاق

10 / 10
از 1 کاربر

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
یکشنبه 1 مهر 1403
تعداد بازدید : 173
استان : تهران

خدمات مشاوره ای

شرایط و موانع طلاق

در کدام نوع ازدواج طلاق وجود ندارد

همانطور که در مقالات پیشین نیز اشاره شد، ازدواج یک قرارداد و عمل حقوقی است؛ قراردادی برای وصل طرفین.

نقطه مقابل ان طلاق برای خاتمه و به عبارتی فصل رابطه می باشد و بالتبع خود نیز یک قرار داد است و در آن شرایطی می بایست وجود داشته باشد تا بتوان گفت رابطه به طور قانونی پایان یافته است.

به طور کلی این شرایط به موارد زیر قابل تقسیم هستند:

حضور دو مرد عادل: طبق ماده ۱۱۳۴ قانون مدنی صیغه طلاق باید دست‌کم در حضور دو نفر مرد عادل که آن را بشنوند، واقع گردد

بلوغ و عقل و قصد: طبق ماده ۱۱۳۶ قانون مدنی طلاق‌دهنده باید بالغ و عاقل و قاصد و مختار باشد در نتیجه، عدم بلوغ، عدم عقل و عدم اختیار مانند اجبار، اکراه و عدم قصد طلاق‌دهنده از موانع طلاق محسوب می‌گردد.

دائم بودن عقد نکاح: همانطور که پیشتر نیز اشاره شد طلاق مختص عقد دائم است و در عقد موقت صحبت از انقضا یا بذل مدت به میان می آید

عدم حیض و نفاس: طبق ماده ۱۱۴۰ قانون مدنی طلاق در ایام عادت زنانگی یا در حال نفاس نیز از موانع طلاق است، مگر اینکه زن حامله باشد یا طلاق قبل از نزدیکی با زن واقع شود یا شوهر غایب باشد، به طوری که اطلاع از عادت زنانگی بودن زن نتواند حاصل کند.

نبودن در طهر مواقعه: ماده ۱۱۴۱ قانون مدنی در این خصوص مقرر می‌دارد: «طلاق در طهر مواقعه صحیح نیست، مگر اینکه زن یائسه یا حامل باشد.»

طلاق

طلاق در طهر مواقعه

این گونه نیست که وقتی دو نفر رابطه خود را در قالب ازدواج طرح ریزی می کنند تا ابد کنار هم بمانند و تضمینی هم در این خصوص وجود ندارد.

گاهی فراز و نشیب هایی در زندگی زناشویی ایجاد می شود که زن و شوهر را قدرت یا تمایلی به رفع آن ها نیست و چاره کار را در جدایی و رها شدن از مشکلات می دانند؛ جدایی ای که از منظر حقوقی انواع و آثاری دارد که در آن ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت

طلاق با توجه به ماده ماده ۱۱۳۹ قانون مدنی برای انحلال ازدواج دائم با شرایط و تشریفات خاص آن هم از سوی مرد یا نماینده قانونی وی پیش بینی شده است و برای انحلال نکاح موقت معمولا از بخشش باقیمانده مدت ازدواج یا به زبان حقوقی، بذل مدت یاد می شود.

طلاق با توجه به شخص درخواست کننده

عده طلاق رجعی

درخواست طلاق از سوی مرد: با توجه به قاعده فقهی "الطلاق بید من اخذ بالساق"(طلاق به دست کسی است که در ابتدا دست زن را گرفته و با او ازدواج کرده است) و چون در نظام اسلامی اصولا ایجاب و پیشنهاد ازدواج با مرد است در نتیجه اوست که می تواند به رابطه زناشویی خاتمه دهد.

توجیهات مختلفی در این خصوص وجود دارد از جمله اینکه مرد سهم بیشتری در تشکیل خانواده داشته و بار مسئولیت بیشتری نسبت به زن دارد و یا اینکه اگر شعله محبت زن خاموش شود مرد می تواند آن را روشن نماید اما اگر علاقه مرد از بین برود ازدواج از نظر طبیعی می میرد و ادامه آن به صلاح نیست.

طلاق به درخواست زن: در پاره ای موارد به زن اجازه داده شده است که از حاکم (قاضی دادگاه) درخواست طلاق نماید. این نوع طلاق که به حکم دادگاه بوده، بائن است و برای مرد حق رجوعی وجود ندارد.

ادرس : پاسداران خیابان شهید کلاهدوز(دولت) قبل از چهارراه دیباجی روبه‌روی خیابان محسنیان پ۱۲۱ واحد۳

021-78351

09121001614

 

مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس : پاسداران خیابان شهید کلاهدوز(دولت) قبل از چهارراه دیباجی روبه‌روی خیابان محسنیان پ۱۲۱ واحد۳

تماس با آگهی دهنده

ایمیل شما : *
شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

آگهی های مشابه

10 / 10
از 1 کاربر
[ مجموع 684 آگهی ] [ مجموع 684 آگهی ]

پکیج تابستانی پیام آگهی

بهترین تورها

جستجو پیشرفته

مبلغ ( تومان ) :

آمار سایت

مجموع آگهی طبقه بندی شده :
50137
نمایش همه
علاقه مندی ها ()